HTML

Fallikus Szimbólum

Friss topikok

Címkék

Archívum

Hova járt iskolába Giró-Szász András?

2013.03.02. 18:48 Bundás Kenyér

Jó honpolgárhoz híven engem érdekel, hogy kormányunk szűkebben és tágabban értelmezett tagjai milyen képesítésekkel rendelkeznek, ennek folyományaként pedig mennyire szakemberek a saját területükön. Éppen ezért szoktam alkalomadtán beletúrni az életrajzaikba, úgy informálódásképpen. Ezúttal a szokásos trehány diplomamunka/vásárolt nyelvvizsga kérdéskörön túlmutató dolgot találtam:

Giró-Szász András kormányszóvivő életrajza szerint elvégezte a Pécsi Tudományegyetem Politikatudományi Karának Regionális Politika PhD Doktori Iskoláját, ami minden bizonnyal komoly teljesítmény lehetett, több okból is. 

Egyrészt azért, mert a Pécsi Tudományegyetemnek nincs Politikatudományi Kara, soha nem is volt, Bölcsészettudományi van neki, azon belül pedig Politikai Tanulmányok Tanszéke van. Nem volt nehéz kideríteni, csak egy google-keresésbe került, ennyire neked is futotta volna, ha már magadtól nem emlékszel, hova is jártál.

Másrészt meg azért, mert "Regionális Politika PhD Doktori Iskola" sem létezik a Dél-Dunántúlon. Olyan van, hogy Interdiszciplináris Doktori Iskola, aminek van egy "A kormányzás területi, történeti és társadalmi dimenziói" Politikatudományi Doktori Programja. Ezt sem volt nehéz kideríteni, csak egy google-keresésbe került, ennyire neked is futotta volna, ha már magadtól nem emlékszel, hova is jártál.

Tudom én, kedves András, hogy valószínűleg telibeszartad, hogy hova jársz papíron doktorizni, csak legyen meg az istenverte fokozat (amit amúgy máig nem sikerült összehozni), mert az jól mutat a neved előtt. De legyél szíves, és viseltess annyi tisztelettel egykori oktatóid iránt, hogy legalább az intézmény nevét tanuld meg, baszomalássan. 

És ha már eljutottál odáig, hogy megtanulod, hogy hova jártál iskolába, akkor a felsőoktatás jelenlegi helyzetére való tekintettel légy oly kedves, és fizesd ki azt a több évnyi elmaradt kapcsolattartási díjat a doktori iskolád felé. Nem sok pénzről van szó, alig negyedmillió forint. És bár nem vagyok otthon az intézmény gazdálkodásában, de szerintem jól jönne nekik. Ráadásul a te részedről is elég taplóság, hogy ennyit nem vagy képes megtenni, miközben közpénzből kb. hetente megkeresed ezt az összeget.

95 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fallikus.blog.hu/api/trackback/id/tr465113507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tundrazuzmo (törölt) 2013.03.02. 20:57:50

Irigykedsz mi?

Miért nem leszel te is kormányszóvivő? Neked is csurranna-cseppenne sokminden. Talán még egy doktori is.

Félsz, mi? Pedig igazán nem nagy dolog a pozícióhoz szükséges műtét. 6-8 óra kiszedik a gerincet, és már mehetsz is. Ja, és a beszédközponthoz is hozzányúlnak, de azt nem tudom pontosan, hogy műtéttel csinálják-e vagy több hónapig kell beszédeket nézni DVD-n.

Én vagyok az... 2013.03.02. 21:01:02

Jó ez a poszt! Tetszik ez a hangnem! "Baszomalássan"! :)

Nap Pali 2013.03.02. 21:08:54

mit kekeckedtek ! minden részletre neki se kel emlékezni !
lényeg hogy drdajccsal együtt járt abba a suliba
és a közös mesterük drsnittpálesz volt!

huh... 1 pillanatra megborzongtam! csak nem azt sugallod, hogy a
nemzeti ormány lóvivője az hitvány hazug, csaló ?!? na de kérem!

Never 2013.03.02. 21:11:49

Jé, megint egy egycikkes blog, hogy elhelyezzenek valami terhelő információt egy politikai szereplőről.... Milyen eredeti és gerinces.

Mondom ezt úgy, hogy nem drukkolok egyetlen politikusnak sem, védjék azok meg magukat (és van rajtuk bőven vastag bőr) - de a névtelen levelezést elvből utálom. Legalább akkor tartsa magát az érintett politikai erő a régi játékszabályokhoz és vegyen meg egy újságírót a feladatra....

tundrazuzmo (törölt) 2013.03.02. 21:12:54

Egyébként mi ez a több évnyi elmaradt "kapcsolattartási díj"? A PTE nevű vidéki zugfőiskola találmánya a csoró PhD-sok megsarcolására?

Vagy ez valami valami országos különadó sznoboknak?

Never 2013.03.02. 21:12:54

Az Index szerkesztőségének pedig üzenem, hogy tiszteltetem az újságírói függetlenséget - azonnal blogketrecbe került a teljesen ismeretlen blog egyetlen bejegyzése.

Ianas 2013.03.02. 21:14:11

@Never: Ettől lesz ismert. Valahol el kell kezdeni, nem? ;)

zajos1 2013.03.02. 21:17:29

Amíg Gyurcsány nem adja elő a szakdolgozatát addig az ilyen bal-libes blog nevetséges...

falomb 2013.03.02. 21:19:08

@Never: legalább nem az MTI szemlézte, mint a fordított esetben. Az rosszabb, mert az közpénzből ment.

Nap Pali 2013.03.02. 21:21:36

@Never: te po:cs! nem mindegy hogy ki ír meg tényeket?

te azt nézed hogy a cikkírónak háyn kamudoktorija van???

na büntesd meg jól a zsindexet! soha többet ne told ide a pofád!

Egy igaz ember 2013.03.02. 21:23:46

Másrészt érdemes még egy (pontosabban két) dolgot tisztázni.

Végzettségek között tünteti fel a Történelem PhD abszolutóriumot (1999) és a Regionális politikai PhD, abszolutóriumot (2005). Majd az egyetemek között a két Doktori Iskolának a három-három évét.

Nos: az abszolutórium nem jelent végzettséget!
Mindkét Doktori Iskolában végigjárta a három-három évet (az nem derül ki, hogy állami finanszírozottként vagy fizetősként), de a végzettséget nem szerezte meg! Hogy ennek mi volt az oka, azt nem tudom megmondani, de vagy az impakt faktorai, vagy a szigorlatai, vagy a doktori disszertációja, esetleg a védése hiányzott!

Azaz a helyzet majdnem olyan, mintha valaki pl. az orvosin végigjárta volna a hat évet, de nem államvizsgázott volna le, de az orvosegyetemet a végzettségei között tüntette volna fel, azaz a laikus olvasó még orvosnak hinné, pedig nem lenne a Dr. a neve előtt.

Azért írtam, hogy majdnem, mivel az említett példámban a hat évhez nagyon komoly teljesítmény kell és minden félév vizsgaidőszakában teljesíteni a folytatáshoz. Ugyanakkor a Doktori képzés esetében csupán krediteket kell gyűjteni és az igazi feladat az a végzettséghez szükséges kutatómunka eredményének az elismertetése impakt faktorok, cikkek, záródolgozat és nyilvános védés formájában. Azaz az abszolutórium egyáltalán nem számít végzettségnek!

De biztos a parlamenti életrajzíró hibázott, akárcsak Török Zsolt diplomájánál. Abban a derék emberben biztos erős a meggyőződés, hogy csupa okos, jól képzett ember dolgozik az Ország házában.

Never 2013.03.02. 21:26:47

@Nap Pali: A mai este egyik megkoronázása volt olvasni nemes gondolatait. Szívből küldöm az alábbiakat:

i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/384/205/142.png

Gagrin 2013.03.02. 21:26:53

Pécsi Tudományegyetem
Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar
Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola
www.doktori.hu/index.php?menuid=191&di_ID=118

Szomorú, hogy az Index kitesz ilyen 1 post-os blogokat is az ajánlóba.
Abszolutórium egyébként nem jelent fokozatszerzést.

Persze ettől még pontatlan az önéletrajz.

Never 2013.03.02. 21:28:19

@falomb: "Az rosszabb, mert az közpénzből ment."

A gerinctelenség minden oldalon visszataszító.

Nap Pali 2013.03.02. 21:30:10

@Never: "A gerinctelenség minden oldalon visszataszító."

szerinted a KÖZmédia az JOBBoldali, míg a magánmédiumok mind ellenzéki?

amugy érdemben mi a kifogásod a poszttal mert odáig még nem jutottál!?!

Never 2013.03.02. 21:31:01

@Ianas: "Ettől lesz ismert. Valahol el kell kezdeni, nem? ;)"

A magyar Net egy új üstökösét olvassuk éppen, a Pulitzer Díj (nem az emlékdíj, hanem az igazi) új várományosát, amelynek szavait heteken belül visszhangozza majd egyszerre a CNN és az Al Jazeera, az itt megjelenő cikkeket rettegi majd az arab világ és Észak-Korea karöltve....

Nézzük meg egy hét múlva, hogy hány új poszt van itt, vagy hogy az itt posztoló bárhol megjelenik-e még.

nyisziati 2013.03.02. 21:32:05

@tundrazuzmo: "Ja, és a beszédközponthoz is hozzányúlnak,"
Nyelvnyújtással kezdik.

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · http://stefania.blog.hu/ 2013.03.02. 21:35:04

Tudjátok, kedves liberálbolsevik elvtársak, hogy miért emelkedik a Fidesz népszerűsége?

Az ilyen blogok/cikkek miatt.

ananaszkonzerv12 2013.03.02. 21:43:49

A poszt marhaság.
Amikor Gíró-Szász odajárt, a PHD-iskolát és a tanszéket is úgy hívták, ahogy az életrajzában írja.
Azóta már vagy kétszer átszervezték, és másképp is nevezték a doktori programot. Pl. amikor én a PTE töri szakot kezdtem még osztatlan képzés volt, és öt év. Mire végeztem, a diplomámba már MA-volt írva, pedig ugyan abban a rendszerben fejeztem be képzést, mint amiben elkezdtem. Az utóbbi 20 évben kb. négyféle képen nevezték csak a történelem szak végzettséget hivatalosan, és más is került beírásba a diplomákba. BA-MA átállás alatt jártam, de az én évfolyamom még az előtt kezdett. A mienk fölött volt egy kísérleti 4 évfolyamos rendszer és utána a BA_MA rendszerben járók. Mire államvizsgáztam, egyszerre 4 fajta képzési rendszerű hallgatók voltak ugyan azon a tanszéken.
Pl. én a Jannus Pannonius Tudományegyetem BTK Történelem Tanszékre jártam, ezt ma úgy hívják hogy Pécsi Tudományegyetem BTK Történettudományi Intézete, de ettől még az önéletrajzomban egy 3, név van, mert akkor meg úgy hívták.
Ezenkívül, ha megnézi a tisztelt posztoló Gíró két PHD iskolát végzett el, egymástól függetlenül. Az ELTE a töri PHD-t, és PTE-n a politológiát. Mindkettőből van abszolutóriuma, azaz nem írta meg a vizsgadolgozatát.
"Egy igaz ember" nevű kartás is csúsztat, mert akkor nem írna igazat Gíró, ha kiírná a neve elé a PHD-t, de ezt nem tette. Az hogy beírja, hogy elvégezte a képzést, de védése nem volt, teljesen korrekt így egy hivatalos életrajzba. Fel van tüntetve, hogy "csak" abszolútóriuma van, sehol nem nevezte magát dr Gíró-Szásznak.
Tisztelt Posztoló! Tessék tájékozódni mielőtt oktalanul ugatunk, és utánanézni hogy hívták régen a karokat és doktori programokat! Nem csak az aktuális állást kiguglizni.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.03.02. 21:44:49

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Ööööö! Mi van? Világíts már rá, te hülye? És már megint, ha valaki a szerelmeidet kritizálja, az egyből liberális? Ha valaki megkérdezi, hogy is van ez a doktorival, akkor az liberális? Dögöjjémámeg!

svega 2013.03.02. 21:45:36

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
A FIDESZ népszerűsége azért emelkedik, mert az egybites ökrök (mint te is pölö) imádják, ha helyettük gondolkodik valaki, most éppen orbán.

czjanos 2013.03.02. 21:47:16

Dr. Girosz. Nem is hangzik rosszul.

Nap Pali 2013.03.02. 21:48:13

vajon a saját nevét jól írja? nem?

dr. Girosz-ász ?

ananaszkonzerv12 2013.03.02. 21:48:31

@pocakos focista:
Ez nem a Fideszről szól, csak a kolléga, aki posztolt oktalanul fröcsögött. Amikor Gíró oda járt, így hívták a PHD iskolát. Csak a kolléga a mai iskolára keresett rá, és nem vette a fáradságot, hogy utánanézzen rendesen.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.03.02. 21:48:53

@czjanos: Mintha a bevárosban lenne egy ilyen büfé... :-) Lehet, hogy Girosz büfészakra járt? :-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.03.02. 21:49:32

@ananaszkonzerv12: Jó figyelj, és stefikének válaszoltam. Neki minden a fideszről szól. Arra veri otthon.

ananaszkonzerv12 2013.03.02. 21:50:14

@Nap Pali:
Gíró nem nevezte magát sose doktornak.
Nem is teheti mert nincs meg a fokozata.
Nem volt még PHD védése.

De hová tűnt Columbo felesége? 2013.03.02. 21:52:38

@pocakos focista: @svega:

Stefikével nem kell foglalkozni.
A cikk meg marhaság, kissé mellé.
Persze, ettől még GSZA olyan, amilyen.

De.
Teccettek volna rendesen szavazni.
Erről ennyit.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2013.03.02. 21:53:17

Az iskola honlapja szerint 2005-ben ôk szereztek abszolutóriumot:

2005.

Boris Szilvia
Deákné Gál Anikó
Domboróczky Zoltán
Geréb László
Glück Róbert
Ilyés Ferenc
Jobbágy Valér
Molnár András
Molnár Beáta
Sági Béla
Cseh Judit
Kerekes Csaba
Kiss Lilla
Kovács Antal
Ruzsa Csaba
Sánduly Edit
Skoumal Krisztián

Melyik Andrisunk álneve?

www.rphd.ktk.pte.hu/menu/39/22

ananaszkonzerv12 2013.03.02. 21:53:38

@pocakos focista:
Számomra nem a Fideszről szól, csak rühellem ha valaki felületesen olvas, azt hiszi megtalálta a spanyolviaszt és posztol marhaságokat, más meg elhiszi, mert belefér a világképébe, hogy ez mind hazudik meg csal. Mert ebben az esetben a posztoló hazudik és mocskol oktalanul. Ez Plagibá esete.
Az, hogy Gíró elkurvult és a lóvéért szóvivőnek állt, másik sztori. A tanulmányaiban nem hazudott.

gabcigirl 2013.03.02. 21:53:51

Tudom, hol végzett. A Charles Molnar Universityin:)))

Nap Pali 2013.03.02. 21:54:08

@ananaszkonzerv12: ja ja... nem nem...

"Végzettség:
1996: Történelemtanári egyetemi diploma
1999: Történelem PhD abszolutórium
2001: Politikai Szakértői másoddiploma
2005: Regionális politikai PhD, abszolutórium"

csak azt a láccatot kelti MINTHA lenne 2 doktorija...
hisz ő a kamunikáció fekete öves mestere...
amugy is a DOKTOR kormányban nem vehet részt anélkül...
ahhoz kell valami kamu doktori és egy telepjáró...
az se árt ha hasba tud rúgni 70 éves nyugger nőket...
vagy a haza érdekében baltával álmában kibelezni a labancokat...
de minimum nagy tételben tuggyon számlázni ha a haza úgy kivánnya...

ezt találtam 2013.03.02. 21:59:26

@ananaszkonzerv12: @Never:

tévedtek, ha azt hiszitek, hogy a ktk-n található doktori iskolába járt, vagy hogy a bölcsészettudományi kart valaha is politikatudományi karnak nevezték. csak hülye kétbites droidok vagytok.

mandro 2013.03.02. 22:02:26

Sepregethetnél már a saját házatok táján is, ott legalább biztos találataid lennének! Szeretem, amikor az ilyen 8 osztályt végzett baloldali szájtépő ugatja a nagyokat.

ananaszkonzerv12 2013.03.02. 22:03:16

@Nap Pali:
Öreg, hazudsz és csúsztatsz. Szokás szerit.
Fogd már fel az egybites agyaddal:
jogosan tünteti fel az iskolái közt a PHD abszolutóriumot, mert letette, két különböző helyen is. Veled ellentétben ő nem hazudik, mert NEM írta oda a neve elé a PHD-t. Okoska, ha valaki nem tudja, hogy mi az abszolutórium, arról nem Gíró tehet. Bárki, aki járt felsőoktatásban, tudja mi az és mi a különbség.
Azt meg végképp nem értem hogy jön Habony ügye ide, de egy kényszeredett csavarral csak ide böfizted.

mh1973 2013.03.02. 22:04:42

@Panther_V:

Nálad a pont, azt hiszem kijelenthetjük, hogy az agyonfényezett önéletrajzából talán csak a töri tanár végzettség igaz, a többi maszlag. A szakmai tapasztalta meg kizárólag a fideszes századvégre korlátozódik, tipikus ingyenélő.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.03.02. 22:05:22

Ez a Girnyó Szász gyönyörűen illik a simlis, sunyi, seggszájú fideszes gépezetbe.

Az a dolgunk, hogy leváltsuk őket.
Ezért tegyél meg mindent otthon, a munkahelyeden (ha van)a környezetedben a Fradi meccsen!
Csak így lehet újra jó Magyarország!

ezt találtam 2013.03.02. 22:06:05

@ananaszkonzerv12:

sose értettem nulla iq-t minek szétkürtölni :)

Never 2013.03.02. 22:06:58

@Nap Pali: @ananaszkonzerv12:

Ananásztársam, hagyd szegény MaiNapPalit, csak a cikkét próbálja megvédeni, de még az álnéven írt cikkhez is csak álnéven mer hozzászólni...

mh1973 2013.03.02. 22:07:14

@ananaszkonzerv12:

Ennyi erővel ha felvesznek 2-3-4-5 PhD-ra (amit helyesen így írunk és nem úgy mint ti analfabéták), akkor beírhatom a CV-be és félrevezethetek vele bárkit?

01234567 2013.03.02. 22:10:37

A politikusok hazugok, primitívek, az emberek buták. Semmi új.

vénkujon 2013.03.02. 22:10:42

@zajos1: amíg tömjénsóti le nem mond, addig meg te vagy neveccséges.
najó. ne mondjon le, de legalább ne vegyen több apróvadat, meg madárkát, meg hörcsögöket célba. :D
áldás, békesség-amúgy

Never 2013.03.02. 22:13:05

@ezt találtam: "csak hülye kétbites droidok vagytok"

Ez nem teljesen helytálló, a bennünk található 23 kromoszóma kb 750 megabájtnyi adatot tárol. Ez nagyban hasonlít a majmok DNS készletéhez, azzal a különbséggel, hogy az emberszabású majmoknak 24 pár kromoszómájuk van, nem pedig 23, mint az embereknek.

Egyes brit kutatók szerint a plusz 1 pár kromoszóma felelős a fórumokon található troll viselkedésért, az okoskodásért és a racionális érvek teljes kizárásáért. A fröcsögés és az arrogancia a kutatók szerint nem köthető konkrét DNS-szakaszhoz, ennek pontos eredetét még vizsgálják.

Egy igaz ember 2013.03.02. 22:13:46

@ananaszkonzerv12:

Érdemes lenne még egyszer elolvasni, mit is írtam.
A lényege az volt, hogy az abszolutórium nem végzettség. Hol itt a csúsztatás?
A képzések idejét külön feltünteti az egyetemek között, ez így korrekt. Két PHD végzettsége viszont nincs! Ha valaki nem tudja, mit jelent az abszolutórium, akkor bizony még azt találja hinni, hogy két PhD-ja van a kormányszóvivőnek.
Na ez a csúsztatás!

bioLarzen 2013.03.02. 22:16:42

@Never: "Jé, megint egy egycikkes blog, hogy elhelyezzenek valami terhelő információt egy politikai szereplőről.... Milyen eredeti és gerinces. "

Tételesen tudsz bármi konkrétat cáfolni a cikkben említettekből?

Ha nem, akkor mi bajod azzal, hogy ha valakiről valami JOGOSAN "terhelő információt" tesznek közzé egy blogon? Ez tényleg érdekelne.

bio

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.03.02. 22:17:14

szerintem nem eleg hatekony mar ez a blogolosdi...
az a ketszemelyes nyuggerkommando sokkalta hatekonyabb volt, erre a giroszaszra is ra kell allitani par banyatankos volt titkosszolgalati nyuggerpart es mehet is a hancur...
a banyatank azert jo mert elorefele is lehet tolni par macskakovel, aztan ha latja a delikvens mi tortent az autoval biztos jobb hangulatban lesz par pofon kiosztasahoz

Never 2013.03.02. 22:18:54

@bioLarzen: "Ha nem, akkor mi bajod azzal, hogy ha valakiről valami JOGOSAN "terhelő információt" tesznek közzé egy blogon?"

Tegye azt. Névvel. Minden más csak gerinctelen rágalmazás, mindegy, hogy ki a célpontja (lehetne a címzett Gyurcsány, Orbán vagy Obama is, ez az eljárás minősítésén nem változtat - gerinctelen zugfirkász az elkövető).

ananaszkonzerv12 2013.03.02. 22:18:55

@mh1973:
Ha szerzel abszolutóriumot igen.
Az egy hivatalos állapot, amit fel lehet tüntetni az életrajzban. Az azt jelenti, hogy végigcsináltad a doktori 3 évet minden vizsgával. Letetted a doktori szigorlatokat, ami szintén nem piskóta dolog. De még nem adtál le PhD dolgozatot. Nem volt védésed. Azért azt ne hozzuk egy kalap alá, hogy valaki elkezd egyet, esetleg csinál egy kurzust, meg ha valaki végig csinálja a képzést, de még nem adott le dolgozatot. Nagyon sokan húzzák a PhD-t 10-15 évig is.

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2013.03.02. 22:19:37

@Nap Pali: Csak azt tudja vele félrevezetni, akinek elképzelése sincs az egyetemek és a doktori iskolák működéséről.
Kicsit remélem, hogy nem fordul elő újra, hogy esztergályosok bírálják el egyetemet végzettek önéletrajzát.

@mh1973: Minden iskolát beírhatsz, és ha nem végezted el, azt jelölni kell. Ha nem végzés dátumát írja, hanem az abszolutóriumét, akkor egyértelmű, hogy nem végezte el.

Persze lehet politikai ellenszenvből kifolyólag idiótának tetteni magunkat, de legjobb esetben is csak idiótának fogunk látszani.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.03.02. 22:20:24

szerintem meg hogy ki hol vegzett PHD tökvakarászós büféruhatár szakon az senkit nem erdekel...
tenyleg de oszinten!!!
szamit hogy egy debil barom az a mongolisztika szakon vegigturt 10 evet a SEMMIERT? szamomra tobbet er az az ember, aki addig biznicelt, es kitermelte a penzt a kamu doktorihoz

habar ha rendes mernokoket meg kozgazdaszokat raknanak be az erne a legtobbet...
de amig Orban a szociologus MESTER ott van addig realos normalis emberek nem lehetnek pozicioban

ananaszkonzerv12 2013.03.02. 22:21:08

@bioLarzen:
Cáfolva a cikk fröcsögése. 2x is feljebb.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2013.03.02. 22:22:12

@ananaszkonzerv12:

Nincs abszulotóriuma Pécsett.

Az iskola honlapja szerint 2005-ben ôk szereztek abszolutóriumot:

2005.

Boris Szilvia
Deákné Gál Anikó
Domboróczky Zoltán
Geréb László
Glück Róbert
Ilyés Ferenc
Jobbágy Valér
Molnár András
Molnár Beáta
Sági Béla
Cseh Judit
Kerekes Csaba
Kiss Lilla
Kovács Antal
Ruzsa Csaba
Sánduly Edit
Skoumal Krisztián

Melyik Andrisunk álneve?

www.rphd.ktk.pte.hu/menu/39/22

mh1973 2013.03.02. 22:23:12

@szomorutojas: Tehát bevallod, hogy félrevezető a fellengzős önéletrajza?

mh1973 2013.03.02. 22:24:28

@Panther_V: Szerintük az oldal hazudik, zsíró meg igazat beszél, ennyi. Sose tudod őket meggyőzni tényadatokkal, mert nem fogják fel!

ananaszkonzerv12 2013.03.02. 22:24:34

@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:
Na, másik okos. Legalább azt megtanulhattad volna, hogy a mondatok nagybetűvel kezdődnek, meg írásjel a végük.
Ahogy elnézem 8 általános is sok volt neked, így az íráskép alapján.
Próbálj meg elvégezni bármilyen nyelvszakos Phd-t te csicska. Az elméleti nyelvészeten vért izzadnak.

grésa 2013.03.02. 22:24:45

azt meg végkép elhallgatja az antikommunista kormány szóvivő ura, hogy az édes mamája a Puskás Tivadar Távközlési Technikum párttitkára volt a 70-es 80-as években!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2013.03.02. 22:25:31

@mh1973:

Ilyenek ezek az egyetemek. Megtagadják szegény politikusokat.

tcom 2013.03.02. 22:26:18

András az új munkahelye előtt évekig független politológusként vett rész a királyi TV választási műsoraiban, nyilatkozott független szakemberként.
Nyilván csak a csecsemők hitték el, hogy független.

Vajon miért nem vallotta be, hogy kinek drukkol, hogy kinek a megbízásából van ott? Én ezt gerinctelennek tartom.

ananaszkonzerv12 2013.03.02. 22:26:35

@Panther_V:
Az iskola nem csak a közgázon volt, hanem politológia tanszéken is. Közös doktori iskola volt. Annak a tanszéknek nincsenek fenn a végzős abszolutóriumot szerzett hallgatói.

ananaszkonzerv12 2013.03.02. 22:27:38

@ananaszkonzerv12:
Amit te idézel, csak a közgázoséké.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2013.03.02. 22:27:51

@ananaszkonzerv12:

Tudsz olvasni:

Regionális gazdaságtan ás politika doktori iskola
Abszolutóriumot szereztek

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2013.03.02. 22:28:49

@mh1973: Természetesen félrevezetheti azt, akinek elképzelése sincs az egyetemek működéséről.

Viszont erre alapozva úgy beállítani, hogy valamit valótlanul állított, csak annak a beismerése, hogy a blogírónak, kommentelőnek elképzelése sincs az egyetemek működéséről, és ez nem Giró-Szász szegénységi bizonyítványa.
Amiképp az sem, hogy a kedves blogger arra nem volt képes, hogy utánajárjon a JPTE névváltozásainak és szervezeti változásainak.

Ez a bejegyzés lehetett volna jó is, de csak egy szegénységi bizonyítvány lett.

Jaffar 2013.03.02. 22:30:53

@svega:
Ne mondján mán faszságokat vazze'
Mutass akár csak egy dolgot is, amiböl kiderül, hogy orbán gondolkodni tudna.
Nem kívánok neki többet, mint azt, hogy arra a sorsa jusson, amit ennek az országnak szán. Mindössze annyi legyen az eltérés, hogy nála következzen be elébb.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.03.02. 22:47:47

@ananaszkonzerv12: hehehe
igen es megtanuljak 10 ev alatt, hogy a mondat nagybetuvel kezzdodik WOW!!!

es ha vert izzadnak akkor mi van? jobb vezeto lesz? jo elismerem a smittpalinak tudta volna lektoralni a beszedeit, de ennel tobb? pl. a megyo szintjet elerte volna? tudod mi arrol beszelunk hogy aki vezeti az orszagot...

az a nagy budos helyzet, hogy a horngyuszomuszo zsebre rakna a szovjet kozgaz diplomaval par eltes doktorikepzot vezetesi/kozgazdasz szinten... akkor meg megis mi is a phd / Dr / prof / eszem-faszom jelentosege?
egyaltalan miert engedik kiirni neki? pl. Orban cuciologuskent dolgozott, de kirakja mint vezeto a Dr. elotagot, es ezt mire fel? mert ha teszem azt egy cuciologuskent vezetne egy osztalyt akkor megertem, de igy?

Nap Pali 2013.03.02. 22:53:16

@ananaszkonzerv12: ojjan mint amikor

haboni árpy azt írja hogy majdnem elvégzet egy félévet a fősulin...

persze semmi gond... zéró értéke van, de legalább szórakázott egy jót...
INGYEN OKTATÁSBAN ...
bár majd gondolom a PhD nélküli szórakázást VISSZAFIZETI...

bulista 2013.03.02. 22:54:01

Vigyázz Stefike, mert ha kihúzod a nyelvedet abból a lyukból, akkor megszűnik a spirituális kapcsolatod a Szeretett Vezetővel!

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.03.02. 22:55:42

@Never: A processzorod egybites, okoska. A tároló mögötte jó nagy.

tundrazuzmo (törölt) 2013.03.02. 23:08:13

@Bundázó Felcsút, garázda Habony, ez Orbán bandája!: "Az a dolgunk, hogy leváltsuk őket."

Az a dolgod, őstermelő? Akkor tedd a dolgodat, mert egyelőre igen rosszul áll a szénátok!

Gáborom 2013.03.02. 23:30:18

Nem tisztem és nem is akaródzik védenem a kormány bármelyik emberét is, de Giró-Szász azért az értelmesebbek közé tartozik,több éve figyelve és ismerve írásait legalábbis ez jött le nekem, ezért igen meglepődnék, ha a poszt a valóságról szólna.
Persze honnan tudnám, de pusztán Google keresésekre hivatkozni...hát....elég wikipédiás minőség az én szememben. Más szóval: szánalmas.
Olyan kabátlopási ügynek tűnik, szombatra belökve.

Na mindegy, majd meglátjuk, az is lehet, hogy én tévedek, de nem vagyok meggyőzve....

lbm · http://nertars.blog.hu 2013.03.02. 23:36:47

@zajos1: Ez hihetetlen! :-D A hófehérke és a hét törpe meséjébe is képesek vagytok belekeverni a Gyurcsányt meg az "elmúttnyócév"-et? Csak azért kérdem, mert bármikor bármiről bárki ír valamit ami a jobb oldalnak nem tetszik, akkor tuti, hogy legalább egy ember bele tudja keverni a Gyurcsányt meg azt a k@rva nyolc évet... Ez már annyira gáz, de komolyan...

vuvuvu2 2013.03.02. 23:45:45

ez a poszt és a kommentek nagy része olyan mint amikor alapfokú angol nyelvtudással akarta egy HR-es csaj lemérni egy angol szakos diplomával rendelkező ismerősöm nyelvtudásának a szintjét... azaz 8 általánost vagy max. 12 osztályt végzettek izzadságszagú erőlködése.

vallatas 2013.03.03. 00:06:50

az ilyen emberekből lesz kormányszóvivő, mindenki annyit ér amennyit elér. :)

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.03.03. 00:47:31

@vuvuvu2: mi van mar a bürikin is HRes csajszikat foglalkoztat?

bioLarzen 2013.03.03. 01:48:01

@Never: Mennyivel jogosabb egy tény attól, hogy aki közzéteszi, az odaírja a nevét?

bio

lüke 2013.03.03. 04:09:50

ha nincs akkor nem is veszik el:)

@ananaszkonzerv12:
pongyola a magyar-mindenki egyetemi tanár
"de képzeli,hát szertelen"
fogalma sincs soknak mivel jár egy PhD
így az iskola nevén rugózhat
(pl a szomszédos Ausztriában a PhD-vel rögtön professzor lesz)

lüke 2013.03.03. 04:14:41

master-mester
a szakmunkást
most felértékeltük anglo-szaxonra

gasztroabc.hu/kepek/az3/mester-kukta-1989.jpg

Bélabáttya (törölt) 2013.03.03. 04:22:47

Nem lenne egyszerűbb megkérdezni azt az iskolát, illetve az érintett felet? Majd összevetni az eredményt, és mindjárt ki is derülne a hogymivan.
Így csak komolytalan vergődés ez az egész.

Bélabáttya (törölt) 2013.03.03. 04:24:37

Bár, jobban belegondolva... vajon mit válaszolna bárki, ha megkeresné a Fallikus Szimbolum nevű blog, és infót kérne tőle, nagyjából bármiről?

én már a fény gyermeke vagyok 2013.03.03. 06:51:22

Szóval a tudományegyetemen regionális politológiát tanult ez a Girosz.

Azt tanulta, hogyan kell politizálni a falusiakkal.

Nem csoda, hogy országos előadóművész lett.

Tik vattok parasztok. Dik mán szevasztok.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.03. 09:16:12

bár ez lenne a legnagyobb gond a szóvivő úrral...

murok 2013.03.03. 09:53:08

@Never: Bruhuhu, bancsak a szeretett vezeto csahos kutyajat! :)

@ananaszkonzerv12: Giro-Szasz egyetlen doktori iskolat sem vegzett el. Meg ugy sem, ahogy dajcstompika elvegezte a jogot. Meg ugy sem, ahogy schmittpali. Giroszasz nem dr giroszasz, ha nem tunt volna fol. A magadfajta ettol persze nyugodtan hivhatja professzor urnak is.

Es most azt is emlitsuk meg, hogy ez a takonypoc embereket vegzalt azzal, hogy 10 eve egyetemen tanulnak, mikozben o maga 15 ev alatt nem vitte semmire.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.03.03. 11:14:08

@tcom:
Vitatkozott az elmúltnyolcévben a sok független politológus, és milyen sokat.

Stumpf István
Navracsics
Girosz
Török Gábor
Schmitt Mária

hogy csak a legismertebbeket...

Többnyire egymással.

Akkora volt a komenista elnyomás, hogy le se jöttek a képernyőről.

Gól. 2013.03.08. 13:27:44

A PTE KTK -án "REGIONÁLIS POLITIKA"-i témában lehetett Phd fokozatot szerezni - mint vizsgáztató magam is résztvettem több esetben is ilyen procedúrán.A PTE KTK -az MTA RKK - val együtt -akkreditált doktor iskolát hosszú ideig tartott fent( és tudomásom szerint tart fent a mai napokban is ).Én más karon dolgoztam , tehát tudásom nem 100% - os, de én GIRÓ - SZÁSZ Andrásról nem hallottam ! Ami a BTK - illeti megfelel a valóságnak !!!

felcsutisuttyo 2015.07.23. 07:05:41

@Miért nem gátak épültek stadionok helyett?: EZ ILYENEKET ÍRTANI KELL DE SÜRGŐSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása